Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане относно бензинова помпа на Алфа Ромео 145 1.4 т.с

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане относно бензинова помпа на Алфа Ромео 145 1.4 т.с

Здравейте колеги !
    От скоро съм алфист, но имам едно питане към вас тъй като колата е карана само на газ и съответно бензиновата помпа е заминала и ходих да питам в един магазин за авточасти и ми казаха, че ставала от Лада Самара помпата и това им изкарвало по каталог. В последствие аз разглеждах едни сайтове и открих, че тази помпа не знам дали беше същата, но става на доста модели и марки автомобили. Иначе цената и беше доста добра около 50 лева и сега като стана студено под -5 градуса някъде и колата не искаше да запали на газ и бях тръгнал да си търся помпа.

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 22:40.

Comment

Колега, тази помпа за която говоря аз става и за форд и за още доста модели и марки автомобили. Ето това е сайта не знам дали за същата става въпрос, обаче в този магазина ми казаха, че работила на 3,5 бара и ставала и аз като я огледах беше видимо същата.
      http://kanex.bg/shop/findkx?kxpartno=KXN3528512
      Иначе, която друга помпа да видя от коя марка автомобили ще стане да пробвам, защото колата ще се кара на газ и на бензин само за припалване и покарване от време на време. Кажете някой по евтин вариант от друга марка автомобили за бензинова помпа може и втора ръка, ако е хубава иначе зависи от цената разбира се може и нова.

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 22:40.

Comment

Working...
        X